家居裝潢

350㎡陽光別墅,滿足你對豪宅的所有幻想

  

  這座聯排別墅位於 Neve Tzedek,這是一個建於 19 世紀末的風景如畫的地區,需要徹底翻修,才能成為現代住宅。以色列建築師梅拉夫·加蘭 (Meirav Galan) 讓這座古老街區的破舊聯排別墅煥發了生機,其中包括一個秘密庭院花園和一個屋頂小型遊泳池。

  

  Located in Neve Tzedek, a picturesque area built at the end of the 19th century, the townhouse needed a complete overhaul in order for it to function as a modern home.A dilapidated townhouse in Tel Aviv’s oldest neighbourhood has been brought back to life by Israeli architect Meirav Galan, with new additions including a secret courtyard garden and a rooftop plunge pool.

  

  生活空間圍繞庭院組織

  

  在入口樓層創建了一個新庭院子

  

  

  Galan圍繞一個新的中央庭院重新改造了這座建築,這使得日光可以穿透每一層的房間。這促使這座房子更名為 Neve Tzedek Patio House。該設計突出了此住宅的歷史建築細節,但也引入了新元素,包括一個樓梯,在樓層之間提供更好的流動。

  

  Galan’s renovation sees the building completely reconfigured around a new central courtyard, which allows daylight to penetrate rooms on every floor. This prompted the house to be renamed Neve Tzedek Patio House.The design celebrates the building’s historic architectural details but also introduces new elements, including a staircase that provides better movement flow between the floors.

  

  新的南立面旨在與保留下來的北立面相匹配

  

  

  「在我第一次訪問這所房子時,我能感受到歐洲的魅力與當地的地中海氣味相結合,我發現了令人印象深刻的高天花板、經典的歐式木門窗、鐵制細節欄桿和帶有巴黎風情的美麗地中海陽台。我想像自己重溫這個故事並與客戶的夢想交織在一起。」

  

  ”On my first visit to the house, underneath all the neglect, I could sense the European charm combined with the local Mediterranean scent,” said Galan.I discovered impressive high ceilings, classic European wooden doors and windows, iron detailed balustrades and a beautiful Mediterranean balcony with a Parisian touch. I imagined myself reviving the story and interweaving with my clients’ dreams.”

  

  一樓的客房通向陽台

  

  這座建築原本是單層的,「入口層」比街道高出兩米。1930 年代增加了一層,但樓梯設置在主建築體量外的塔樓中,這意味著樓層感覺斷開連接,建築的原始立臉部分被擋住。

  

  The building was originally single-storey, with an “entrance floor” level set two metres higher than the street.An additional storey was added in the 1930s, but the staircase was set in a tower outside of the main building volume, meaning the floors felt disconnected and the building’s original facade was partly blocked.

  

  樓梯被重新安置,使平面更有效率

  

  

  通過將樓梯重新定位在建築物的中心,Galan 能夠創建更高效的平面圖,同時對歷史建築的影響更小。一個新的地下室被插入入口地板下方,而第二層則在後面增加了一個更離散的擴展。因此,建築物的立面現在已經清晰可見。

  

  By relocating the staircase at the heart of the building, Galan was able create a more efficient floor plan with less impact to the historic architecture.A new basement was slotted in beneath the entrance floor, while a second storey was added at the rear in a more discrete extension. As a result, the building’s facade is now unobscured.

  

  鋼梁框架庭院玻璃窗

  

  加蘭用足夠的空間在整個建築中創建一個新的三層高的庭院。它以地中海植物和墊腳石為景觀,為住宅提供了一個寧靜的中心。與現有建築中較重的元素相比,Galan 選擇了工業風格的鋼框架玻璃來裝飾這個庭院,營造出貫穿整個建築的現代細節。

  

  Thanks to the creation of this extra space, Galan had enough room to create a new triple-height courtyard through the building. Landscaped with Mediterranean plants and stepping stones, it gives the homes a tranquil centre.In contrast with the heavier elements of the existing architecture, Galan chose industrial-style steel-framed glazing to front this courtyard, creating a contemporary detail that is visible throughout the building.

  

  廚房位於入口樓層的後方

  

  主臥室俯瞰庭院

  

  重新設計的布局在庭院周圍組織了家庭的所有主要生活空間。五間臥室和三間浴室位於兩層樓上,而地下室提供各種房間,包括一間舒適的客房和一間書房。地下室還有第二個庭院,這有助於為這個新樓層帶來更多的日光。

  

  The reworked layout organises all of the family’s main living spaces around the courtyard. Five bedrooms and three bathrooms are located across the two upper levels, while the basement provides a variety of rooms that include a snug, a guest bedroom and a study.

  There is also a second courtyard on the basement level, which helps to bring a little more daylight down to this new floor.

  

  細節包括鑲板牆和木地板

  

  

  在整個房子里,室內細節提供了現代和傳統參考的互補組合。元素包括幾何地磚、鑲板牆、精心製作的細木工制品和工業風格的照明設備。

  

  Throughout the house, interior details offer a complementary mix of references, both modern and traditional. Elements include geometric floor tiles, panelled walls, crafted joinery and industrial-style lighting fixtures.

  

  

  屋頂也成為生活空間,屋頂小型遊泳池配有燒烤和休息區、種植箱和可欣賞城市屋頂美景的陽台。

  

  The roof also becomes living space, with the rooftop plunge pool accompanied by a barbecue and lounge area, planting boxes and a balcony with views over the city rooftops.

  

  

  

  平面圖

  DESIGN PLAN

  

  

  總平面圖

  

  地下平面圖

  

  一層平面圖

  

  二層平面圖

  

  屋頂平面圖

  

  

  

  

  項目信息

  ABOUT THE PROJECT

  

  建築師:MGA(Meiarv Galan Architect)
項目管理和監督: Bar Engineering(Eran Eldor,Tomer Ben Tovim)
室內設計:Dana Oberson
結構工程:Buki Snir
花園設計:Haim Kohen Land
燈光設計:Tzach Cohen
施工承包商:Eli Gol
木門窗: Noga Nagarut
鋼制露台窗: Plus100 Metal Works
室內門: Dlatot Hamoshav
金屬工程: Nir Gershon
測量員: Mahmoud Massarwa
工料測量員: Danny Kreisberg
管道: Shahar Geller
電力: Avi Zwilling
通風和空調: Mizug Plus
水池工程: Eylon Engineering
智能家居技術: Hed Cinema
攝影師: Gidon Levin

  

Related posts

室內裝潢推薦相關資料/裝潢預算怎麼抓?設計費、施工費,原來還有…?_小白裝潢

decoration

裝潢折扣由你定,基裝還能享半價!兄弟裝飾315裝潢消費節開年鉅惠來襲

decoration

裝潢預算清單包括哪些?你知道嗎

decoration

室內裝修設計相關資料/現代輕奢設計,一種溫暖的精致感

decoration

裝潢全部結束,已入住,來交個作業,軟硬裝共17.9萬元左右

decoration

家居圈潮流攻略,這才是現代人最愛的裝潢風格

decoration